POZOR! Nacházíte se na nové adrese webu.


Aktualizujte si prosím adresu ze které jste sem přišli, protože stará adresa přestane brzy fungovat a pak už se sem nedostanete.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sjednávání schůzek prostřednictvím operátora call centra má své výhody

Diskuzní fórum (povinná reklama)

Jste-li manažer zaběhnuté firmy, sám víte nejlépe, jak nezbytné jsou schůzky s klienty, dodavateli a jinými partnery. Při tom je nezbytné dokázat svůj časový harmonogram přizpůsobit tak, aby se v presu, který na vás tlačí, dalo rozumně fungovat. Ať už si schůzky sjednáváte osobně, nebo tuto činnost přenecháváte své asistentce, jistě by vás mohlo zaujmout sjednávání schůzek prostřednictvím call centra. Zajistěte svým operátorům software s odpovídající databází, díky kterému už sjednávání schůzek nabude žádný problém. Přehledný software umožní vašim telefonistům nabídnout pro vaše klienty to nejlepší řešení schůzky. Vy už nebudete muset svůj drahocenný čas trávit dohadováním se o času a místě. Klienti ocení smysluplné a přímé jednání, které povede k jasné dohodě o místě a času konání schůzky. Kromě toho tento moderní způsob jednání vytváří velmi dobrý dojem. Sjednávání schůzek tak bude již od prvního kontaktu s klientem na výborné úrovni, která se pak může promítnout i do dalšího jednání.

Related External Links

Zanechat odpověď

Kolik je 11 + 5 ?
Prosím nechte tato políčka jak jsou: